Winter Prison Land

Winter Prison Land

Misschien dat dit thema wel het best bij de Bijlmerbajes past van allemaal; saving the best for last! Stel je het van zichzelf al bijzondere decor van deze locatie voor. Het decor dat we voor deze speciale avond prachtig uitgelicht en gedecoreerd hebben. Je bevindt je nu in winterwonderland-walhalla!

‘Hoe & wat staat me te wachten in de bak?’
Laat je verwelkomen door onze ijskoning op de mysterieuze binnenplaats waar de vuurtjes uitnodigend branden. Als jullie je handen warmen aan een glas glühwein bij knetterde vuurtjes, worden jullie opgehaald door Ben de bewaker. Zijn hilarische ontvangst-act zorgt dat de stemming er in zit vanaf het eerste moment.

Ben begeleidt jullie naar de visitatie, zoals dit voorheen ook met de gevangenen gebeurde. In de visitatieruimte is een museum ingericht waar iedereen kennis kan maken met alle gekke, trieste, mooie en hartverwarmende verhalen uit de Bijlmerbajes. Ook de dames van de garderobe staan klaar om de winterjassen aan te nemen; want binnen is het warm en gezellig. Welkom!

Nadat je de indrukwekkende verhalen in de visitatieruimte hebt gehoord, is het hoog tijd om door te gaan naar de feestzaal. Deze is prachtig wit en winters, en tóch is het er warm doordat het met liefde is gedecoreerd. Overal hangen speelse ijspegels, zie je strakke, witgedekte tafels en vind je sneeuwvlokken, waar je ook kijkt. De verlichting speelt met al die schitterende en glimmende elementen en samen creëren ze een sprookjesachtige uitstraling.

De dj zorgt voor het muzikale entertainment en de gasten gaan zeker weten uit hun dak op de hits die hij heeft geselecteerd voor jullie.

De winterse taferelen worden uiteraard vastgelegd… door jullie! Want je klimt zelf met elkaar, een stapel winterse items en boevenpakken in de photobooth voor een goede shoot. Wel zo gezellig en warm, met z’n allen in het fotohokje.
De onmisbare ijsmeisjes lopen rond en nemen je mee voor een spannende rondleiding in de Bijlmerbajes.

‘Is er nog meer mogelijk?’
Tuurlijk! Bijna alles kan! Pak uit en vul dit toch al goedgevulde pakket aan met bijvoorbeeld een winters stamppotbuffet of de te gekke LED-dansvloer om de donkere winternacht op te fleuren.
Heb je meer inspiratie nodig of wil je weten of jouw idee haalbaar is? Stuur ons een bericht of bel ons!

Aantal personen: 50 – 300 (mogelijkheid tot grotere groepen op aanvraag)

Inclusief:
• Zaalhuur
• Rondleiding Bijlmerbajes met ijsmeisjes
• Ontvangst door ijskoningin met glühwein
• Licht & geluid
• Entertainment Ben de bewaker
• Dj
• Onbeperkt nationaal drankenarrangement

Optioneel te reserveren:
• Band
• Winter stamppotbuffet of Walking dinner
• Gevangenisverhalenverteller
• LED-dansvloer

Prijs: Vanaf € 50,- per persoon.

No Comments Yet.

Leave a comment