Wie is de Foute Cipier x Abseilen

Ben jij klaar voor een spel met iets meer uitdaging? Dan kan je nu Wie is de Foute Cipier boeken met abseilen als onderdeel!

Dit ‘Wie is de mol?’-achtige spel speelt zich af in en om de Bijlmerbajes. Deze activiteit leent zich fantastisch als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding, familiedag of andere leuke groep. Je bent voor een dag cipier in het pand dat vorig jaar nog gewoon als gevangenis fungeerde: in juni 2016 zijn de laatste gevangenen overgeplaatst naar de nieuwe gevangenis in Zaandam. We nemen je mee op een spannend avontuur waarin je als team van cipiers verzeild raakt in waargebeurde situaties. Een van jouw teamleden is de foute cipier.
In de verschillende opdrachten zitten een aantal fantastische teambuilding-activiteiten. Maar ja, wie kun je nog vertrouwen in de Bajes?! Bedenk je eigen tactiek om als winnaar uit de bus te komen en leer direct meer over de geschiedenis van deze unieke locatie. Een tipje van de sluier: los een liquidatie op met jouw team, ga op zoek naar details.
Maar het allerbelangrijkste van dit gave arrangement, ontsnap langs de bajes als een echte boef en ga 46 meter abseilen van de toren. Wie van jouw team durft wel en wie niet? Het is allemaal belangrijk voor het spel…
Na afloop van het spel kunnen jullie tijdens een drankje napraten over de intriges, sabotage, bizarre en grappige situaties waar jullie team in verzeild is geraakt. Vooral tijdens de vaak verassende ontknoping vallen de puzzelstukjes op zijn plek en krijgen jullie alleen maar meer stof tot napraten. Tijdens de prijsuitreiking ontvangt de winnaar uiteraard de hoofdprijs, maar iedereen gaat met een leuk aandenken naar huis.

Wie is de Foute Cipier x Abseilen is te boeken voor een prijs van €69,50 per persoon.

Het minimale aantal is 20 personen.

No Comments Yet.

Leave a comment