Vergader- of trainingsruimte tot 30 personen

Vergader- of trainingsruimte tot 30 personen, met uitzicht op het Bijlmerbajes binnenplein

Voor vergaderingen tot maximaal 20 personen, waarbij je wel de Bijlmerbajes wilt zien, maar tijdens de vergadering niet het ´Bijlmerbajesgevoel´ wilt hebben, kun je terecht in deze heerlijke ruimte. De ruimte grenst aan een keukentje (met twee elektrische kookplaten) en heeft heerlijk veel licht. Het geheel is fris, vrolijk en uitnodigend aangekleed. En op de tafels staan verse bloemen. Deze ruimte wordt gebruikt om kleinschalige workshops en onderwijs te geven. De raampartij heeft uitzicht op het binnenplein dat inmiddels een vrolijke metamorfose is ondergaan, maar nog steeds de oude details heeft behouden uit de tijd dat alle gevangenen hier werden binnen gebracht.
Deze ruimte beschikt over een beamer en een whiteboard en is te gebruiken als één grote ruimte of in tweeën te delen door middel van een geïsoleerde harmonicawand.

Gehele ruimte voor maximaal 30 personen €70,- per uur ex BTW.

Je kunt ook de helft van deze ruimte huren. De ruimte is dan te gebruiken als vergaderruimte voor 10 personen.

De vergaderruimte voor 10 personen is €35,- per uur ex BTW.

De andere helft van de ruimte is ook te huur als kleiner leslokaal voor 10 tot 20 personen. Je kunt dan gebruikmaken van de beamer en het whiteboard.

Leslokaal (de andere helft van de ruimte):
10 tot 20 personen €50,- per uur ex BTW

Een arrangement met onbeperkt koffie, thee, water en zelfgebakken Syrische koekjes is EUR 4,50 per persoon.

Plus EUR 25,- administratiekosten, EUR 25,- schoonmaakkosten. Parkeren kan gratis in de parkeergarage.

Hoe leuk is het om de vergadering te combineren met een rondleiding of een van onze andere activiteiten. Daarnaast zijn er verschillende food arrangementen bij te boeken.

No Comments Yet.

Leave a comment