Niet ‘Wie is de Mol?’, maar ‘Wie is de foute cipier?’ in de Bijlmerbajes

Niet ‘Wie is de Mol?’, maar ‘Wie is de foute cipier?’ in de Bijlmerbajes

Corona update: Helaas niet te spelen volgens de RIVM richtlijnen, omdat bij veel van de opdrachten in het spel niet voldoende afstand gehouden kan worden

Dit ‘Wie is de mol?’-achtige spel speelt zich af in en om de Bijlmerbajes. Deze activiteit leent zich fantastisch als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding, familiedag of andere leuke groep. Je bent voor een dag cipier in het pand dat tot juni 2016 nog gewoon als gevangenis fungeerde. We nemen je mee op een spannend avontuur waarin je als team van cipiers verzeild raakt in waargebeurde situaties. Een van jouw teamleden is de foute cipier en aan de andere teamleden de taak om er achter te komen wie dit is.

In de verschillende opdrachten zitten een aantal fantastische teambuilding-activiteiten. Maar ja, wie kun je nog vertrouwen in de gevangenis?! Bedenk je eigen tactiek om als winnaar uit de bus te komen en leer direct meer over de geschiedenis van deze unieke locatie. Een tipje van de sluier: maak een ouderwetse cipierstraining mee, speel spellen waar communicatie een grote rol spelen en los een liquidatie op met jouw team.

Na afloop van het spel kunnen jullie tijdens een drankje napraten over de intriges, sabotage, bizarre en grappige situaties waar jullie team in verzeild is geraakt. Vooral tijdens de vaak verassende ontknoping vallen de puzzelstukjes op zijn plek en krijgen jullie alleen maar meer stof tot napraten. Tijdens de prijsuitreiking ontvangt de winnaar uiteraard de hoofdprijs, maar iedereen gaat met een leuk aandenken naar huis.

‘Wie is de Mol’-fans kunnen natuurlijk helemaal hun lol op, maar je hoeft het programma natuurlijk niet gekeken te hebben om ‘Wie is de foute Cipier?’ te spelen. Het spel is te combineren met verschillende food & drinks-arrangementen. Uiteraard krijg je tijdens het spel al een goed beeld van wat zich in de Bijlmerbajes heeft afgespeeld, maar wil je meer weten? Boek dan een van onze rondleidingen .

• Het spel is te spelen in het Engels, indien er Engelstaligen mensen in jouw groep zitten geef dit dan vooraf per mail aan bij de organisatie!

Prijs:
€32,50 pp vanaf 10 tot 100 personen (Bestaat jouw groep uit meer of minder personen? Vraag dan naar de mogelijkheden.)

• Ontvangst in de Bijlmerbajes Experience
• Groepsfoto
• Het spel duurt 3 uur
• Spannende ontknoping in de Bijlmerbajes Experience

Voor vragen en boekingen kun je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl

Let op!
Momenteel is de Bijlmerbajes helaas niet meer toegankelijk voor mindervaliden en mensen met krukken of een rolstoel. De liften zullen vanaf dan buiten werking zijn en de locaties zullen via de trap te bereiken zijn. Alle locaties zijn op maximale hoogte van 4 verdiepingen.

No Comments Yet.

Leave a comment