Moord op pav. 4

Wie heeft de Moord op pav. 4 gepleegd?

NOG TE BOEKEN IN 2020

Op 1 van de cellenblokken is er een moord gepleegd… En wie de dader is dat moet jij samen met je mededeelnemers oplossen! Dit doe je door middel van puzzels, goed speurwerk en goede samenwerking en communicatie.

De ideale activiteit om elkaar beter te leren kennen maar ook de echte detective in jou naar boven te halen.

Moord op pav. 4 is gebaseerd op karakters die ook daadwerkelijk in de Bijlmerbajes hebben vastgezeten en op de verhalen die hier rond gingen. Het spel speel je in een echt cellenblok waar de gedetineerden vroeger ook hebben geleefd. Elke cel geeft jouw en je team een kijkje in het leven en de cel van een gedetineerde. Kom jij erachter waarom ze hier zaten? En vind jij de verschillende verbanden tussen de cipiers en criminelen?

1 slachtoffer, 5 verdachten. Lukt het jou en je team deze moord op te lossen?

Prijslijst

Hieronder vind je de prijzen voor Moord op paviljoen 4.
• 10 - 40 personen | €32,50 per persoon

Helaas is het niet mogelijk om Moord op pav. 4 met minder dan 10 personen of meer dan 40 personen te spelen. Wil je wel een activiteit boeken voor een groep met meer dan 50 personen, dan raden wij aan om "Wie is de foute cipier te boeken". Klik op de link voor meer informatie.

Combineer uw activiteit met lunch of diner?

De activiteit is zelfs te boeken met een geheel 3-gangen diner in een moord-achtige stijl, een heerlijke lunch of een lekker ontbijtje. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Klik hier voor het moorddiner menu
3-gangen Diner pakket 1

3-gangen Diner pakket 2

Klik hier voor het ontbijt/lunch menu
Ontbijt/Lunch menu | vanaf € 3,50 p.p.

Zijn er vragen of wil je een op maat gemaakte offerte neem dan contact met ons op.

No Comments Yet.

Leave a comment