Meet & Greet

Hoor de geheimen vanachter de stalen deuren

NOG TE BOEKEN IN 2020

Wie wel de geheimen wil kennen van de woelige tijden, maar liever een mix aan andere dingen wil doen in de bajes in plaats van een rondleiding, is een Meet & Greet met ‘De Teun’ een ideale en spannende aanvulling. De wereldberoemde Teun, of een van de andere oud-cipiers van de BijlmerBajes, kennen de bajes op hun duimpje. Met soms wel 34 jaar aan ervaring hebben zij een flinke hoeveelheid sterke verhalen in hun arsenaal voor een boeiend en vermakelijk gesprek.

Ex-bajesklant aan tafel

Je kunt er ook voor kiezen de andere kant van het verhaal te horen en een ex-gedetineerde aan tafel te vragen tijdens jouw bajes-experience. Laat dus een oud-cipier of juist een ex-bajesklant bij jullie lunch of diner aanhaken en vraag hen het hemd van het lijf. Je kunt de

Meet & Greet ook inzetten voorafgaand aan of aansluitend op een ander onderdeel van jouw programma, zoals het spel ‘Wie is de foute cipier?’ of een potje Bubbleball.

De prijs voor deze Meet&Greet is €100,- voor 1 uur oud-cipier/ ex-gedetineerde.

  • Ook te boeken voor een halfuur.

Een Meet & Greet kun je boeken in combinatie met een lunch of diner, een rondleiding of een van de andere activiteiten of arrangementen. Voor vragen en boekingen kun je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl.

 

No Comments Yet.

Leave a comment