Jailhouse Rock! Gevangenis themafeest

Jailhouse Rock! Een feest met een gevangenisthema

Bereid je voor… op een avond achter tralies! Deze hele avond laten jullie je namelijk vrijwillig opsluiten in de Bijlmerbajes en het klinkt misschien gek, maar wees gerust: alle medewerkers van de bajes staan klaar om er voor jullie een onvergetelijke avond van te maken – op een positieve manier.

‘Hoe & wat staat me te wachten in de bak?’
Bij binnenkomst worden jullie ontvangen door Charly de corrupte cipier en zijn maten. Uiteraard komen jullie niet zómaar binnen in de bajes, want hoe weten we zeker dat niemand van jullie stiekem gevaarlijke of verboden goederen mee naar binnen probeert te smokkelen?
Dit betekent dus dat iedereen via de visitatieruimte naar binnen zal moeten komen, maar of deze cipiers hun taken hier vanavond net zo serieus nemen als vroeger het geval was, is maar de vraag. Geloof ons maar; dit levert bijzondere taferelen op…

Om jullie een indruk te geven van het reilen en zeilen in de Bijmerbajes toen deze nog in gebruik was, krijg je eerst een rondleiding. Jullie oren zullen klapperen bij het horen van de verhalen van de ex-gedetineerden en/ of -bewakers.

De rondleiding eindigt in de feestzaal waar jullie ontvangen worden door de zware jongens, Johnny en Willem van de ‘wasstraat’, oftewel; de mannen die ervoor zorgden dat het zelfs tot tussen de samengeknepen billetjes brandschoon was. Vanavond hebben zij gelukkig een andere functie: namelijk jouw schuld wegwassen met een heerlijke cocktail bij binnenkomst zodat jullie meteen in de feeststemming komen.

Om de eerste honger te stillen loopt chef Boudewijn met zijn trolley tussen de gasten door om iedereen te voorzien van lekkere warme snacks als opwarmertje. Maar je kunt ook kiezen uit een uitgebreid gevangenisdiner, dat geheel in stijl door ‘gevangenen’ op je gevangenisbord wordt gesmeten, wanneer je met je gevangenisdienblad door de rij schuift. Deze act zal veel hilariteit veroorzaken.

Vlakbij de feestzaal, in de oude wachtcellen, is van alles te beleven. Ga voorgoed als boef op de gevoelige plaat, laat een kunstwerk maken van de vingerafdrukken van jou en je feestende kornuiten of volg een workshop zoals echte gedetineerden ook kregen voorgeschoteld.

In de feestzaal zorgen we ervoor dat het goed los gaat. De dj voert het tempo en volume gedurende de avond steeds verder op, totdat je het uitschreeuwt… “I want to break free…!” Of… wordt het “Nooit meer naar huis”?

‘Is er nog meer mogelijk?’
Je wilt meer? Dat kan! Bij dit arrangement kun je Toiletdame Sjaan zelfs het kleinste kamertje laten opfleuren of kies voor een dinerbuffet, een Walking Dinner of zelfs foodtrucks met een eindeloze keur aan opties.
Weet je al wat je wilt? Bel of mail ons nu al!

Aantal personen: 50 – 300 (mogelijkheid tot grotere groepen op aanvraag)

Inclusief:
• Zaalhuur
• Rondleiding Bijlmerbajes
• Licht & geluid
• Entertainment Charly de cipier
• De zware jongens van de wasstraat met welkomstcocktail
• Boudewijn de chef met warme snacks
• Dj
• Onbeperkt nationaal drankenarrangement

Optioneel te reserveren:
• Toiletdame Sjaan
• Op de foto als gedetineerde
• Gevangenisverhalenverteller
• Workshops in cellen
• Gevangenisdinerbuffet/ foodtrucks of walking dinner

Prijs: Vanaf € 50,- per persoon.

No Comments Yet.

Leave a comment