Het Bajes Experiment

Het Bajes Experiment

Beleef de gruwelijkste Halloween van je leven in ‘Het Bajes Experiment’. Koop nu je kaarten voor het eenmalige ‘scare’ theater in de Amsterdamse BijlmerBajes, waar je tussen 24 t/m 31 oktober jezelf de stuipen op het lijf kunt laten jagen. Een onvergetelijk lugubere Halloween, waarin jij onderdeel wordt van een nachtmerrie die niet overgaat als je je ogen opent… Op de gevaarlijkste criminelen in de Bijlmerbajes zijn verschillende medische experimenten gedaan, waardoor ze nu volledig losgeslagen en onvoorspelbaar in de isolatieruimtes, door het medisch paviljoen, de oude gymzaal en de voormalige arbeidsruimtes en door de lange, donkere gangen van de bak zwerven... In groepen van 14 personen loop je een route van ongeveer 1,5 km.

Doelgroep

Heb je stalen zenuwen? Of kun je iemand meekrijgen bij wie je af en toe in zij of haar armen kunt springen? En ben je ouder dan 16 jaar? Of ben je ouder dan 12 jaar en weet je een ouder of begeleider zo ver te krijgen om mee te gaan? Dan nodigen we jou uit om kaartjes te kopen

Food en drinks

Dit avondje uit is compleet door, op de vroegere luchtplaats van de gedetineerden, een hapje en een drankje te drinken bij een van de vuurkorven. De bar en de snackkraampjes zijn open van 18.30 uur tot 00.30 uur. Bij slecht weer verplaatsen we de mini food and drink-markt naar binnen.

Prijzen en Tickets kopen

Boek snel je tickets voor de early bird prijs van 25,- exclusief administratiekosten. Vanaf 17 september betaal je EUR 30,- exclusief administratiekosten. Aan de deur zal het ticket EUR 35,- kosten exclusief administratiekosten. Je kunt met 14 personen tegelijk de route afleggen. Is jouw groep groter? Dan vertrekt er elke 10 minuten een groepje van 14 personen. Ook ideaal te boeken als bedrijfsuitje in combinatie met een diner. Mail naar info@bijlmerbajesevents.nl of bel naar 06-41120660 en vraag naar de mogelijkheden.

Tickets Bajes Experiment

No Comments Yet.

Leave a comment