Het Bajes Experiment – De reddingsactie

Het Bajes Experiment 2019 | De Reddingsactie

Halloween in de Bijlmerbajes! Alleen de meest doorgewinterde waaghalzen zullen dit najaar de Bijlmerbajes op de meest gruwelijke wijze meemaken als zij zich binnen de gesloten poorten van ‘Het Bajes Experiment’ durven te wagen.
Vanaf vrijdag 13 September 2019 t/m zaterdag 2 November zullen angstloze bezoekers onderdeel worden van het unieke scare theater in de Bijlmerbajes.
Een onvergetelijke, lugubere en bloedstollende beleving tussen de lost souls van geïnfecteerde gedetineerden die de bezoekers al schuimbekkend, stuiptrekkend en met bloeddoorlopen ogen zullen verwelkomen in de lange, donkere kelders van de Bijlmerbajes... Durf jij het aan? Pak dan je laatste kans om deze unieke scare-experience mee te maken, want volgend jaar bestaat de BijlmerBajes niet meer. Maar nu nog wel... En hoe!

Het Bajes Experiment | De Reddingsactie Promo

Is er een medicijn?
Om de verdwenen bezoekers te bevrijden is stichting Cure opgericht. Een medisch onderzoeksteam van vrijwilligers werkte in het laboratorium in de kelder van de gevangenis aan een tegengif. Maar al snel wisten ‘lost souls’ de kelder binnen te dringen en sindsdien is het niemand meer gelukt contact te krijgen met de vrijwilligers. Is het ze op tijd gelukt om een tegengif te creëren? Of zijn ook zij nu besmet? Niemand weet het, maar dat de bezoekers van dit huiveringwekkende interactieve theater besmette ‘lost souls’ zullen tegenkomen, is een feit. Maak zo min mogelijk geluid, kijk ‘lost souls’ niet aan en raak ze absoluut niet aan, dan maak je misschien kans om deze bloedstollende ervaring na te kunnen vertellen...
Koop nu je kaarten voor deze once in a lifetime experience via www.hetbajesexperiment.nl en kijk je angst recht in de ogen. Tot ziens in de Bijlmerbajes. Als je durft.

Doelgroep

Heb je stalen zenuwen? Of kun je iemand meekrijgen bij wie je af en toe in zijn of haar armen kan springen? Ben je ouder dan 16 jaar? Of ben je ouder dan 12 jaar en weet je een ouder of begeleider zo ver te krijgen om mee te gaan? Dan nodigen we jou uit om kaartjes te kopen.

Prijzen en Tickets kopen

Je kunt met 15 personen tegelijk de route afleggen. Is jouw groep groter? Dan vertrekt er elke 10 minuten een groepje van 15 personen. Ook ideaal te boeken als bedrijfsuitje. Mail naar info@bijlmerbajesevents.nl of bel naar 06-41120660 en vraag naar de mogelijkheden.

Arrangementen

Ook zijn er meerdere arrangementen bij te boeken in de vorm van een diner, borrel of leuke aandenkens! Dus kijk snel op onderstaande link voor het kopen van tickets en de verschillende arrangementen die wij aanbieden!

Koop Tickets Bajes Experiment

No Comments Yet.

Leave a comment