Have a prison break

Slapen in een luxe, gerenoveerde cel waar de slechteriken het vroeger een stuk minder goed voor elkaar hadden. Boek een overnachting in je eigen cel voor de complete beleving van een comfortabele opsluiting in The Movement Hotel.

Feelgood hotel met een goed verhaal

Het pop-up initiatief The Movement Hotel wordt gerund door en voor vluchtelingen. De opbrengsten komen volledig ten goede van het verbeteren van de situaties van vluchtelingen in Amsterdam/ Nederland en hen te helpen het arbeidsproces op te starten in hun nieuwe thuisland. In het hotel werken vluchtelingen die enorm gemotiveerd zijn om hun nieuwe taal te leren en te integreren. Door hun nieuw geleerde skills toe te passen in een werksituatie waar ze zich thuis en gewaardeerd voelen, worden zij hopelijk zo snel mogelijk medewerker in plaats van ‘vluchteling’ en ontstaat een hotel met een goed verhaal. Én een goed gevoel.

Boeken?

Het intieme en kleurrijke hotel heeft 16 gerenoveerde kamers voor 2 personen, elk met een eigen toilet en wastafel. Douchen doe je in een gedeelde badkamer op de wandelgangen; het blijft natuurlijk wél de bak, waar luxe een limiet heeft.

Een nachtje in de bak kun je natuurlijk perfect combineren met onze andere event-onderdelen en activiteiten, zoals Wie is de Foute Cipier of een trainingsweekend. Kies een van onze arrangementen of maak een combinatie van de beschikbare activiteiten en blijf na

afloop lekker slapen. ’s Morgens ga je veilig terug naar je eigen leven of laat je je terugvaren per boot.

Voor vragen en boekingen voor het hotel kun je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment