Foodmarkt in de cellen

Foodmarkt in de cellen

Altijd al eens de voormalige Bijlmerbajes van binnen willen bekijken en er zelfs een hapje willen eten? Gelukkig is er nu meer te vinden dan water en droog brood! Het is namelijk mogelijk een foodmarkt te boeken op een voormalig cellenblok. Met de cellen volledig in stijl van een land en hun keuken.

Een cel bekijken zoals het er toen ook echt uit zag, maar dan nu mogelijk met een lekker hapje en drankje in je hand. Ga de verschillende spannende cellen in en proef van de heerlijke verschillende internationale gerechten.

Bij dit diner kan er gekozen worden uit de volgende pakketten:
Pakket 1 – Amerika, Spanje, Nederland
20-34 personen: €39,50 pp
35-49 personen: €36,50 pp
50 personen of meer: €32,50 pp
Pakket 2 – Italië, Frankrijk, Suriname - €36,50 pp
Pakket 3 – Mexico, Marokko, Thailand - €34,50 pp

Elk pakket is te boeken vanaf 20 personen. Wanneer je met meer dan 40 personen bent, is het natuurlijk ook mogelijk om 2 pakketten te kiezen en daarmee dus 6 cellen op te vullen! De maximale capaciteit voor de foodmarkt is 60 personen.

Wil je tijdens je diner meer weten of de bajes en hoe het er hier aan toe ging? Eventueel is dit ook nog uit te breiden met een meet & greet met een van onze oud-cipiers! Luisteren naar de spannende & waargebeurde verhalen terwijl je geniet van verschillende gerechtjes.

Voor meer informatie kan je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl

No Comments Yet.

Leave a comment