Escape Room Bijlmerbajes

Escape Room Bijlmerbajes: Bijlmerbajes Ontgrendeld

Bijlmerbajes staat bekend om zijn vele, vaak spectaculaire, ontsnappingen. In de afgelopen 40 jaar is het meer dan 100 gevangenen gelukt... Lukt het jou tijdens een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, avond met vrienden of een andere gelegenheid om binnen 60 minuten te ontsnappen?

In juni 2016 zijn de laatste gevangenen van de Penitentiaire Inrichting Amsterdam Over-Amstel (PIA-OA), zoals de Bijlmerbajes eigenlijk heette, overgebracht naar de nieuwe gevangenis in Zaandam. Het hele complex met de torens, het hoofdgebouw en het oude Bajesdorp, staat te koop. De kopende partij zal een winkelcentrum, een school en tenminste 70% appartementen bouwen op deze locatie. Het is dus echt een unieke kans om een Escape Room-ervaring mee te maken in de originele wachtcellen van de Bijlmerbajes.

Laat jou en je collega’s vrijwillig opsluiten tijdens een team-uitje en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. In de Escape Room leer je de meest spraakmakende figuren uit de bajes kennen. De herinneringen zijn vertaald tot een avontuur waarin jij de sleutel bent tot de vrijheid. Je moet denken als een doorgewinterde bajesklant om te kunnen ontsnappen uit het cellencomplex. Iedere gevangene krijgt een eigen cel en elke cel gaat op slot en zal op een unieke manier opengemaakt moeten worden. Wie zal op tijd ontsnappen?

Wees er snel bij, want we hebben beperkt plaats. Er kan geboekt worden voor de periode van 20 mei tot en met 30 december 2017.

D
Per ontsnapping is er ruimte voor 5 tot 10 gevangenen. Ben je met meer, dan kunnen we de groep opsplitsen in 2 tot 3 teams en de Escape Room afwisselen met bijvoorbeeld een rondleiding of een van onze andere activiteiten. We raden aan om met gezelschappen vanaf 30 personen te kiezen voor het ‘Wie is de foute Cipier?-spel.

De escape room is via Bijlmerbajes Events alleen te boeken in combinatie met een arrangement.

• 5 personen EUR 170,00 (EUR 34,00 per persoon)
• 6 personen EUR 180,00 (EUR 30,00 per persoon)
• 7 personen EUR 192,50 (EUR 27,50 per persoon)
• 8 personen EUR 200,00 (EUR 25,00 per persoon)
• 9 personen EUR 211,50 (EUR 23,50 per persoon)
• 10 personen EUR 225,00 (EUR 22,50 per persoon)

Deze activiteit kan gecombineerd worden met een heerlijke brunch, lunch, diner of borrel in de voormalige visitatieruimte, die nu omgebouwd is tot Bijlmerbajes Experience of op het binnenplein. Kijk op Food & Drinks voor de mogelijkheden.

Voor vragen en boekingen kun je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl

No Comments Yet.

Leave a comment