Boksschool Bijlmerbajes

Boksschool Bijlmerbajes

Sinds 10 maart 2017 is het dan officieel open: Boksschool Bijlmerbajes. De voormalige schietbaan in de Bijlmerbajes heeft de afgelopen jaren ook dienst gedaan als sportieve en actieve plek, want hier werd al volop gesport. Voornamelijk fitness, judo en boksen. Het is dan ook extra gaaf dat stichting Boksschool Bijlmerbajes hier is neergestreken. Heb je sportieve voornemens? Kijk dan op hun website.

Op de website stellen ze zich als volgt voor: "Wij geloven in de kracht van sport, als een middel om jezelf te uiten, maar ook om je letterlijk en figuurlijk sterker te maken. De lessen stimuleren eigen kracht en weerbaarheid. De deelnemers worden fysiek en mentaal sterker, ontwikkelen nieuwe vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen. Kickboksen is een sport die snel terrein wint onder Amsterdammers de afgelopen jaren en tegelijkertijd ook populair is in de landen waar een flink deel van de vluchtelingen vandaan komt. Het is daarom een ideale activiteit om op laagdrempelige, ongecompliceerde wijze contact tussen oude en nieuwe Amsterdammers te stimuleren."

De boksschool wil een toegankelijke ontmoetingsplek zijn voor verschillende groepen Amsterdammers. De belangrijkste doelgroep is de nieuwe Amsterdammers, de bewoners van het AZC, maar daarnaast betrekken zij de (creatieve) organisaties binnen Lola Lik, de buurtbewoners en alle andere geïnteresseerde Amsterdammers.

Voorlopig is dit het rooster, maar omdat dit altijd kan veranderen kun je dit voor de zekerheid vooraf op hun website checken of stuur een WhatsAppje via 06-412 93 923 voor meer informatie en de data van de proeflessen, of bekijk de Facebook pagina.

Dinsdag
18:00 – 19:00 Boksen beginners
20:00 – 21:00 Kickboksen alle niveaus

Woensdag
18:00 – 19:00 Kickboksen beginners
19:15 – 20:15 Kickboksen alle niveaus

Donderdag
18:30 – 19:30 Zaktraining Kickboksen (max. 14 deelnemers)

Zondag
11:30 – 12:30 Kickboksen beginners

Prijzen & abonnementen
Losse les €10
5-rittenkaart €45

Abonnementen
Vriend, 1x per maand: €10 per maand
Wekelijks, 1x per week: €25 per maand
All you can train, onbeperkt: €35 per maand
0-abonnement, voor AZC bewoners: €0,-

Wil je een boks-clinic of workshop boeken met jouw bedrijf? Mail ons dan op info@bijlmerbajesevents.nl

No Comments Yet.

Leave a comment