Bajeskwartier rondleiding

Bajes kwartier rondleiding

NOG TE BOEKEN IN 2020

Ben jij nieuwsgierig naar de toekomstplannen van het gebied waar de torens van de Bijlmerbajes stonden? Boek dan nu de rondleiding over het Bajes Kwartier! Naast onze rondleidingen over de geschiedenis van de Bijlmerbajes, bieden wij ook rondleidingen over de toekomst van het complex aan. In september 2017 kocht gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM het terrein van de Bijlmerbajes. Zij gaan hier een nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke stadswijk ontwikkelen.

Het Bajes Kwartier wordt een duurzame wijk. De gebouwen in het Bajes Kwartier worden volledig energieneutraal. Ook wordt 98% van het materiaal van de gevangenis hergebruikt zowel bij de nieuwe wijk als op andere plekken. Om de bajes ook echt terug te laten komen worden oude materialen als de tralies en celdeuren verwerkt in de nieuwe wijk.

Totdat de sloop van de torens is begonnen, bieden wij deze super unieke rondleiding die het verleden en de toekomst van deze bijzondere plek combineert. Een oud-cipier neemt je mee op een interactieve rondleiding, waarbij je vooraf een animatie te zien krijgt en tijdens de rondleiding een iPad mee krijgt met een slide show over het Bajes Kwartier. Er zullen zowel spannende verhalen over de geschiedenis van de bajes vertelt worden, als informatie over de plannen van het Bajeskwartier.

Deze tours zijn in combinatie met een lunch of diner en verschillende andere activiteiten te boeken voor bedrijfsuitjes en andere groepen vanaf 10 personen. Kijk voor de combinaties bij arrangementen.

De Bajeskwartier rondleidingen kosten €15 per persoon en duren 1,5 uur. De rondleidingen zijn te boeken voor groepen vanaf 10 personen met maximaal 20 personen per rondleider. Uiteraard is het mogelijk om voor grotere groepen of events de rondleiding te boeken.

Voor vragen en boekingen kun je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl

De prijs:
€15,00 voor 1,5 uur p.p., minimaal 10 tot maximaal 20 personen per rondleider. Uiteraard is het mogelijk om voor grotere groepen of events de rondleiding te boeken.

No Comments Yet.

Leave a comment