Fietsenpakket

Fietsenpakket 

Werk aan je team: bouw een fiets 

Samen met elkaar een fiets in elkaar zetten is een flinke opgave voor jou en je collega’s. Net als bij het samen met je partner een kast in elkaar zetten, brengt het jullie dichter tot elkaar als je het fietsenpakket met alle losse onderdelen tot een complete fiets hebt weten om te toveren!

Schenk een fiets & geef een vluchteling vrijheid 

De fiets die jullie samen hebben gemaakt, geven jullie vervolgens persoonlijk aan een van de vluchtelingen die in het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) naast de BijlmerBajes wonen. Met een fiets geef je hem of haar meer vrijheid, flexibiliteit en een gratis én gezond vervoermiddel cadeau. Een typisch Hollands cadeau, waarmee hij of zij, onafhankelijk en zelfstandig, zijn of haar nieuwe woonomgeving kan leren kennen en een grotere kans heeft om te slagen op de arbeidsmarkt. In het COA krijgen zij eerst fietsles, dus ‘jullie’ fiets gaat samen met een blije vluchteling veilig de weg op!

Driedubbel goed 

Fietsbedrijf Popal uit Utrecht geeft ons de fietspakketten voor een lief prijsje. Aangezien BijlmerBajes Events sowieso al werkt met, voor en door vluchtelingen, doe je met het inzetten van deze groepsactiviteit en het maken en weggeven van een fiets dus driedubbel goed.

Prijs €220,00 per fiets met maximaal 5 personen per fiets.

*Minimaal 3 fietsen per evenement.

Dit is inclusief:

  • Het schenken van een fiets aan iemand die het hard nodig heeft.
  • Duidelijke handleiding
  • Workshopgever die jou en je groep ondersteunt met het in elkaar zetten.

Voeg het fietsenpakket toe aan een van de arrangementen of overleg met ons over een combinatie van verschillende activiteiten en de food & drinks die je aan je programma kunt toevoegen. Voor vragen en boekingen kun je mailen naar info@bijlmerbajesevents.nl.

Voor meer reviews en ander BijlmerBajes-nieuws volg je onze Facebook-pagina.

No Comments Yet.

Leave a comment