22 januari 2016, 14-18 uur: BAJESDORP’S EERSTE MAGISTRALE KOFFERBAKMARKT

BAJESDORP'S EERSTE MAGISTRALE KOFFERBAKMARKT

Waar? Bajesdorp H.J.E. Wenckebachweg 8 - 46, Amsterdam, 1096, Netherlands
Wanneer? 22 januari 2016 van 14.00 tot 18.00 uur

Zijn jullie al een beetje bijgekomen van de Lola Lik opening? Vandaag is alweer het volgende festijn. Het Bajesdorp, dat pal naast het oude Bijlmerbajesgebouw ligt, organiseert zondag 22 januari 2016 BAJESDORP'S EERSTE MAGISTRALE KOFFERBAKMARKT. Een rommelmarkt met entertainment

"Een vlooienvrije vlooienmarkt waar je in alle vrijheid de kofferbakken en kraampjes kunt afstruinen op zoek naar bijzondere tweedehandsgoederen, verzamelobjecten, biologische streekproducten (semi-)lokale winterbrouwsels, de allerlaatste nieuwjaarswensen ... of gewoon genieten van glühwein en gezelligheid."

Voor sfeerverhogend en hartverwarmend vermaak zorgen zoals gewoonlijk de diskjockeys van Radio Rond de Bajes die over de ether vanuit alle aangesloten kofferbakken te horen zullen zijn. Onder het moto 'Geen praatjes, plaatjes!' draaien de heren van het Funkyard Sounsystem het langverwachte vervolg op hun geniale set van Rond de Bajes 2016. Verder is er op muzikaal gebied een live optreden van het Amerikaanse folk-blues duo Ben Hunter & Joe Seamons met een gastoptreden van Phil Wiggins.

No Comments Yet.

Leave a comment